Segona regional. Derrota per la mínima del C.F. Vilafranca davant l’Alcora B

610
C.F.Vilafranca

-Xavier Tena Vidal-

Derrota per la mínima 0-1 del CF Vilafranca al Serrito davant el Alcora B a la vesprada del diumenge 11 de gener.

Alineació: Vidal, Hector Artola, Alejandro, Hector, Adrian Fabregat, Javi, Andreu, Edo, Pablo Tena, Cristian i Pablo Andrés-

També van jugar Cesar i Adrian Andrés.

El Alcora B quart classificat va jugar un partit bastant seriós, jugant la pilota en tot moment, encara que a penes inquiertó portal de Vidal.

El gol va arribar després d’una jugada per banda esquerra Hector en l’intent d’aclarir enviava la pilota al travesser i en el rebuig un davanter alcorino marcava.

Als vilafranquins els va faltar joc i van prémer en els últims 10 minuts, amb una ocasió de Cesar que va parar el porter i un altre xut d’Edo.

El proper diumenge 18 de gener, partit a Moró a les 16’30 hores.

Els juvenils han aplaçat el seu partit del dissabte 17 davant el Drac al Serrito al dissabte 24.