Santi Serra, guanyador del programa “Tu sí que vales”, realitzarà un dels seus espectacles de doma eqüestre a la Fira de Morella

578
PUBLICITAT


-Nota de premsa-

La 758ª edició de la Fira de Morella comptarà amb un gran espectacle de doma eqüestre en llibertat. Santi Serra, guanyador de l’edició de 2012 del programa televisiu “Tu sí que vales” i de la Show Cup Equitana 2013 protagonitzarà una gran actuació el proper dissabte dia 13 de setembre a les 22:30 hores. Tot seguit, també s’ha programat una discomòbil en el mateix escenari, la Plaça de Bous. Aquesta activitat és una de les grans novetats d’aquesta edició d’una Fira que compta amb més de set segles i mig d’història.

El regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, destaca que “des de fa anys se l’ha donat un gran impuls a la Fira i seguim treballant colze a colze amb l’Associació Firal per mantenir les peculiaritats d’aquest esdeveniment i introduir novetats que la fagen encara més atractiva”.

La presència eqüestre a la Fira ha adquirit una gran importància en els últims anys, de la mà de l’associació Morella a cavall. Per això, actualment no falten activitats dirigides a tots els públics, com els carrusels o les diferents exhibicions d’oficis o de doma. A més, en aquesta edició, aquest art adquirirà una rellevància encara més gran, amb un espectacle mai vist a Morella. El showman Santi Serra és un gran especialista de la doma salvatge i, pràcticament sense tocar als seus animals, aconsegueix que realitzen tots els exercicis amb una habilitat espectacular. A través de les pàgines de Facebook o de la seva web www.sercamshows.com es poden veure molts d’aquests exercicis.

La Fira mantindrà l’estructura d’edicions anteriors, que li imprimeix la seva singularitat com a fira agrícola i ramadera, suposa un vincle d’unió entre els principals pilars econòmics de la ciutat, com són la ramaderia i el turisme.

Cal assenyalar que la Fira de Morella és l’única que disposa de nombre d’explotació ramadera de tota la província de Castelló. D’aquesta manera pot realitzar transaccions comercials amb la cabanya ramadera exposada a la Fira. La Fira dels sectors agrícola i ramader està consolidada com una cita obligada per a les empreses i treballadors del sector. En cada edició rep un gran nombre de visitants provinents tant de les poblacions més properes de la comarca com de la resta de la província de Castelló, com de comarques veïnes de Catalunya o Terol.

Els visitants poden conèixer i adquirir la gran varietat de productes locals que es poden trobar a la Fira. Les empreses i autònoms disposen d’un entorn idoni per donar a conèixer els seus productes, les noves línies de producció o simplement mantenir el contacte amb els seus clients de forma distesa en un espai diferent a l’habitual de treball.