Salvem Sant Joan reclama una solució “provisional”

572
La Porta de Sant Joan de Penyagolosa tancada
La Porta de Sant Joan de Penyagolosa tancada
PUBLICITAT
  • En maig està previst que la comissió tècnica tinga una primera memòria valorada
  • Abans d’acabar l’any s’espera tindre un projecte

Després de l’anunci de la Diputació de Castelló de la creació d’una comissió tècnica per a valorar els treballs de recuperació a l’ermitori de Penyagolosa, el col·lectiu Salvem Sant Joan de Penyagolosa considera que és necessària una solució “provisional”. I és que mentre és reuneixen la institució provincial, el Bisbat de Sergorbe-Castelló i la Conselleria de Cultura, l’ermitori continuarà “tancat”, segons indiquen a través de les xarxes socials. “Si les platges poden tornar a estar operatives en Setmana Santa”, asseguren, “Sant Joan també”.

Segons els terminis que han fet públics des la Diputació de Castelló, en maig està previst que la comissió tècnica tinga una primera memòria valorada. Abans d’acabar l’any s’espera tindre un projecte redactat.

Cal recordar que, a hores d’ara, més de 3.500 persones han signat ja el manifest d’aquesta plataforma ciutadana a través de change.org: MANIFEST. També cal ressenyar que tant la Mancomunitat de Penyagolosa-Pobles del Nord, com la Diputació de Castelló han aprovat en els darrers mesos iniciatives en favor de la recuperació de Sant Joan de Penyagolosa.