Rhamsés Ripollés reclama que la Diputació subvencione el Sexenni de Morella

66
PUBLICITAT

El portaveu del PSPV demana que es reediten els convenis que signats fa sis anys per primera vegada per iniciativa del govern municipal socialista per a donar suport als gremis i carrers tenint el compte l’increment econòmic

El diputat provincial i portaveu del PSPV a Morella, Rhamsés Ripollés, ha traslladat en el ple de la Diputació la sol·licitud de col·laboració de la institució en la celebració del Sexenni, la festa major de la capital d’Els Ports que es repeteix cada sis anys.

Ripollés ha destacat que “el Sexenni és una de les festivitats més singulars de la província, amb una història centenària i una joia artística la projecció de la qual sobrepassa les nostres fronteres”. “El Sexenni és una festa única que atrau milers de visitants i genera un important impacte econòmic a la comarca que ha de comptar amb el suport de totes les institucions”, ha afirmat.

En aquest sentit, Ripollés ha demanat que es reediten els convenis amb gremis i carrers que fa sis anys es van signar per primera vegada gràcies a l’impuls del govern municipal socialista, per a donar suport a tot el treball i esforç que realitzen. “És fonamental que totes les institucions anem de bracet perquè el Sexenni 2024 siga un èxit”, ha incidit.

Així mateix, el diputat provincial ha sol·licitat un augment dels recursos per als gremis i els carrers decorats tenint en compte l’augment de preus dels últims sis anys. “Han de comptar amb els recursos suficients i precisen del suport de la Diputació”, ha reclamat.

Cal recordar que el Sexenni de Morella, que celebrarà en agost la seua 55 edició, compta, entre altres, amb el reconeixement de Bé d’Interés Cultural, festa d’interés turístic nacional i manifestació representativa del patrimoni immaterial d’Espanya.