Reunió veïnal per a iniciar les obres de reurbanització del carrer Verge del Roser

179
Morella carrer Verge del Roser

-La reunió té la intenció de detallar els terminis i trams de les obres del carrer per minimitzar les molèsties
-L’obra compta amb un pressupost de 170.000 euros i millora les conduccions d’aigua i clavegueram a més de renovar el paviment

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, es reuneixen amb els veïns i veïnes del carrer Verge del Roser per explicar la segona fase de les obres de millora d’aquest carrer. Així, la reurbanització començarà dins del mes de juny amb un pressupost de 170.000 euros. Aquesta actuació alberga un extens tram del carrer que va des de la porta de Sant Mateu fins a la pujada dels llavadors.

El tram de la Costa de Sant Joan fins al Verge del Roser es va renovar a principis d’aquest any i ara s’iniciarà esta nova fase, la qual és molt important per adequar tota aquesta zona del municipi. L’obra actual està plantejada en dos períodes. El primer fins al mes d’agost, ja que Morella concentra la major part de la seua activitat durant este mes, al qual enguany se li suma la celebració de l’Anunci i no es pot treballar. Aquest primer període inclourà l’adequació del tram de la Porta de Forcall. Així, durant la reunió es traslladarà als veïns i veïnes tota la informació, a la vegada que ells podran preguntar i transferir els seus dubtes, qüestions o inquietuds sobre la remodelació del carrer.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que és una obra molt important a causa de tindre un pressupost elevat i abraçar una àmplia zona de Morella”. A més, l’edil ha comentat que “la reunió amb els veïns i veïnes del carrer és necessària per a poder explicar el calendari d’actuació i causar les mínimes molèsties als visitants”. Aquestes reunions són habituals a Morella, així, es manté informats als morellans i morellanes sobre les reformes o millores quan és necessari.

Aquesta fase de les obres del carrer Verge del Roser de Morella entra dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló. D’aquesta manera, el pressupost es divideix entre el Pla 135, el fons de l’ajuntament de Morella i un conveni de col·laboració amb Electra del Maestrazgo que aprofitarà per a actualitzar les connexions entre dos transformadors de la ciutat.