Reunió pel projecte d’ampliació del Centre de Dia de Morella

627
PUBLICITAT
  • El centre dóna un servei d’atenció a la gent gran i, actualment, compta amb un total de 25 places, les quals estan cobertes

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, i l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, s’han reunit avui amb el Director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, a València. En aquest encontre han abordat el projecte d’ampliació del Centre de Dia de Morella, el qual compta amb el suport de la Generalitat Valenciana amb l’ajuda de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.


Així, aquesta intervenció pretén ampliar el servei d’atenció a la gent gran a Morella i augmentar-ne el nombre de places. El projecte utilitzarà l’espai que ara ocupa l’Escola de Música, el qual està al costat del Centre de Dia.


Ripollés ha destacat que “és un projecte molt important per la necessitat d’atendre a més famílies en el Centre de Dia, ja que les que hi ha, estan cobertes”. L’edil ha explicat que “el Centre de Dia dóna un servei d’atenció a la gent gran amb fisioterapeuta, logopeda i altres activitats” i ha afegit que “l’ampliació ajudarà a més famílies que necessiten aquest tipus d’atenció a les persones majors”. Finalment, Blasco ha comentat que “treballem intensament perquè aquest projecte siga una realitat al més prompte possible i comptem amb un Centre de Dia més ampli per atendre a més gent”.


Actualment, el Centre de Dia compta amb un total de 25 places. 20 d’elles de caràcter públic i 5 privades. A més, també hi ha 10 places de menjador destinat a persones que viuen soles i un vehicle adaptat que apropa a aquestes persones fins al centre de Morella, ja que dóna cobertura a famílies de tota la comarca. El Centre de Dia de Morella està en funcionament des de l’any 2009 i compta amb professionals de diferents especialitats per a atendre a les persones de la millor manera.