Escola estiu Vilafranca (1)

– 150 xiquets i xiquetes gaudiran de les activitats

Cada any l’escola d’estiu de Vilafranca té més inscrits. Enguany, s’ha arribat als 150, la qual cosa suposa un rècord de participants entre els dos grups, segons han explicat des d’Esport i Diversió, l’empresa que s’encarrega d’organitzar les activitats. Es preveu que la quantitat puga superar els 160 inscrits. El curs es va iniciar el 26 de juny i durarà 6 setmanes, fins al 4 d’agost. El preu és de 140 euros. Hi ha un descompte si s’inscriu a més d’un xiquet de la mateixa família. El preu en aquest cas és de 120 euros. Així mateix, també es pot assistir per setmana. El preu és de 30 euros setmanals.

L’escola estival es desenvolupa en el poliesportiu municipal i en la piscina. L’horari és de 8.30 a 13.15 hores amb dues entrades.

Durant cada setmana es treballaran diferents projectes educatius. No faltaran les visites a la piscina, les rutes amb bici i les excursions pels voltants de Vilafranca, a més d’una acampada final a l’alberg La Parreta.

Un total de 8 monitors titulats i altres 3 en pràctiques, que estan realitzant un curs de monitors de temps lliure, es faran càrrec dels més menuts, que es reparteixen en dos grups d’edat. A més de les activitats diàries, la primera hora es dedicarà a activitats de repàs escolar.

A més de les famílies que resideixen tot l’any en la vila, molts “estiuejants” inscriuen als seus fills a l’escola d’estiu. Moltes famílies que passen aquests mesos en la vila es decanten per aquesta oferta lúdica i educativa.