Protocol de Sanitat per nevades a l’Alacalatén, Els Ports, Tinença i Maestrat

498
PUBLICITAT

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha reforçat el personal dels centres afectats per la neu amb la intenció de garantir l’assistència sanitària urgent a la població de la zona. Tant els Departaments de Salut de Vinaròs com el de Castelló han activitat el protocol per donar cobertura sanitària a les comarques de l’Alcalatén, Els Ports, Tinença i Maestrat. Ja a principi de mes es va activar el protocol en algunes localitats. Els equips de guàrdia estan integrats per especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, i personal d’Infermeria.

A les zones bàsiques de salut de Vilafranca i Llucena s’ha augmentat el nombre de professionals. A més dels de guàrdia que estan habitualment al centre de salut de Vilafranca, també s’han habilitat sanitaris als consultoris auxiliars de Castellfort i Ares. De manera semblant, s’ha reforçat el personal dels centres sanitaris de Villahermosa del Río i Llucena amb sanitaris de Cortes de Arenoso i Zucaina.

Quant a la zona que depén del Departament de Vinaròs, hi ha equips de guàrdia a Morella, Vallibona, Forcall, la Pobla de Benifassà i Catí, dins de les comarques de l’Alt Maestrat, Els Ports i La Tinença.