Primera victòria del Juvenil del Vilafranca (4-2)

613

Els Juvenils del CF Vilafranca es van imposar per 4-2 al Vinaròs ETS a El Serrito el dissabte 24 d’octubre.

Alineació: Adrian Monfort, Marc, Mateu, Victor Garcia, Bruno, Ivan, Sergi, Enric Beltran, Gabi, Youness i Pau.

També van jugar Eric, Jesus, Manel i Ferran.

Gols: 0-1 (19), 1-1 Gabi (30), 2-1 Youness (41), 3-1 Mateu (42), 4-1 Enric Beltran de penal (80), 4-2 (83)

als primers 20 minuts els vilafranquins van dominar la possessió, tot i que sense clares ocasions de gol. Els vinarossencs es posaven per davant després d’un penal.

Després domini total dels locals, amb molt perill per banda dreta amb les accions de Marc i Enric Beltran. Gabi marcava l’1-1 al 30. Després ocasions per a Sergi, Gabi i Youness que marcava el 2-1 al 41 i 1 minut més tard Mateu aconseguia el 3-1 amb una vaselina. Els visitants es van quedar amb 10 per roja directa.

A la segona part, el Vilafranca va baixar una mica el ritme i els visitants van tenir les seves opcions, encara que sense perill excessiu. Enric Beltran marcava el 4-1 de penal al 80 i a 7 per al final el Vinaros feia el definitiu 4-2.