Primera victòria del Femení Futbol Sala Vilafranca a la lliga superant L’Alcora (2-4)

765

El Femení Futbol Sala Vilafranca aconseguia els primers punts de la temporada després de guanyar 2-4 a L’Alcora el diumenge 27 d’octubre.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Itziar, Alicia, Laura Ponz, Ana, Celia, Rebeca i Laura Segura.

La primera part va ser prou igualada, amb les vilafranquines anant ja 0-2 al marcador al minut 9, amb gols d’Itziar i Laura Segura. Al minut 17 les locals marcaven l’1-2 i a 1 minut per al descans Celia anotava l’1-3.

A la segona part, Andrea Sales va fer l’1-4 al minut 32. L’Alcora va tindre moltes opcions de gol amb bones parades de Lucia i al minut 38 de penal arribaria el definitiu 2-4.

La nota negativa del partit va ser la lesió d’Ana amb fractura de radi.

El proper partit per a les xiques de Rosa Falcó serà el cap de setmana del 9 i 10 de novembre, quan rebran al Cabanes.