Primera victòria de l’amateur del C.F. Vilafranca a la lliga derrotant al Benlloch per 2-1

670
Club de Futbol Vilafranca
Primera victòria de l’Amateur a la lliga, després de derrotar per 2-1 al Benlloch al Serrito el dissabte 27 de setembre.  Alineació: Vidal, Nicolas, Fermin, Pablo Pitarch, Alejandro, Victor Prades, Ivan Troncho, Christian, Edo, Adrian Andrés i Pablo Andrés. També van jugar Cesar, Jordi Sales, Bruno i Ismael.

Gols: 1-0 Victor Prades (9), 2-0 Pròpia Porta (59), 2-1 (72)
Els de Anselmo Martinez afrontaven el partit amb diverses baixes, el que va fer que dos juvenils com Ivan Troncho i Bruno participaran en la trobada.  A la primera part, els vilafranquins van marcar aviat, ja que als 9 minuts Victor Prades anotava el 1-0. Abans els visitants van tenir una ocasió bastant clara amb un xut que va sortir creuat. Després Pablo Andrés va tenir dues clares ocasions per augmentar la diferència al marcador que no va aconseguir materialitzar. Després del descans, els vilafranquins farien el 2-0 al 59 en una jugada d’Edo en què un defensa de l’Benlloch introduïa la pilota en la seva pròpia porteria. Al minut 72, va arribar el 2-1, després d’un servei de falta lateral i el posterior rebuig li queia a un jugador visitant per batre Vidal.  Aquest gol va canviar completament la decoració de l’encontre, i el Benlloch buscar igualar el partit. Els locals van tenir alguna contra per marcar el 3-1, però finalment el marcador ja no es va moure. El proper diumenge 5 d’octubre, partit al Benet XIII de Peníscola a les 16’30 hores.