Primera victòria a la lliga del Vilafranca després de golejar el Vinromà (7-1)

747

L’Amateur del CF Vilafranca va estrenar el seu casseller de punts aquest passat diumenge 1 de novembre en superar per 7-1 al Vinromà al Camp del Serrito.

L’11 inicial el van formar Hassan, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Borja, Javi Nadal, Andreu, Pau, Adrian Gil, Hamid i Villa.

També van jugar Gabi, Edo, Enric, Sergi i Mihai.

Els vilafranquins van marcar prompte l’1-0 amb un xut des de fòra de l’àrea de Javi Nadal que entrava per la mateixa esquadra. Després del gol, domini altern sense massa ocasions. A poc del descans, penal sobre Villa que transformava Hamid en el 2-0.

Al minut 53, el Vinromà retallava distàncies en una acció en la que es va reclamar falta sobre Victor Garcia.

Després, els locals serien molts superiors i del 65 al 78 marcaven 4 gols que sentenciaven el partit, marcant Edo, Villa, Gabi i Enric. Al minut 87 Edo feia el definitiu 7-1.

El proper partit serà al camp del Porrejat d’Atzeneta, segurament el diumenge 8 de novembre a les 17h.