Primera derrota del Vilafranca a pretemporada al camp d’Els Ibarsos (4-0)

554

El Vilafranca va perdre 4-0 en la seua visita al camp de l’Olivar d’Els Ibarsos el passat dissabte 24 d’agost, millorant el 0-5 encaixat la temporada passada.

L’11 inicial va estar format Adrian Vicente, Bruno, Hector, Andreu, Jorge, Pau, Jesús, Adrian Gil, Ximo, Gabi i Borja.

També van jugar Adrian Monfort i Adrian Prades.

Els vilafranquins van tindre moltes absències davant d’un rival que a ben segur acabarà a la zona alta de Primera Regional.

Al descans el marcador era d’1-0. A la segona part, el conjunt local va marcar 3 gols més, 2 d’ells als últims 10 minuts de partit.

Jorge amb un xut al pal i Adrian Gil i Borja van tindre les oportunitats més clares.

Per part dels locals, els vilafranquins Ramon Marin i Miguel Pitarch van marcar un gol cadascú.

El proper partit de pretemporada per als d’Àlex Tena serà aquest dijous 29 a les 21h al Serrito davant l’Albocàsser.