Portes obertes a joves empreses dels Ports i l’Alt Maestrat

465
Cartell de les jornades de portes obertes a joves empreses
Cartell de les jornades de portes obertes a joves empreses
PUBLICITAT

Des de la Xarxa Reactiva els Ports juntament amb el grup d’acció local Altmaesports s’està creant un vídeo per a la jornada emprèn jove que es realitzarà el 25 de setembre a la localitat d’Ares del Maestrat. Aquest vídeo consisteix en el fet que diferents empreses del territori obrin les portes a joves de la zona per donar a conèixer la seva trajectòria empresarial. Són visites on s’invita a la gent jove a veure de forma real el funcionament de diferents empreses de l’Alt Maestrat i els Ports.

Per participar en les jornades de portes obertes cal inscriure’s prèviament a l’enllaç: https://forms.gle/oDSkqbKYLiyjwbrY6

Les visites seran el dia 3 de setembre a les empreses de MaestrArq, joves emprenedors que se situen en Culla i han creat un estudi d’arquitectura; Quesos de Catí, on es podrà conèixer de primera mà el funcionament i l’elaboració artesanal d’aquesta coneguda formatgeria, degustar una àmplia varietat de formatges i visitar l’explotació caprina. Finalment aquest dia acabarà amb les portes obertes a Cabritillo del Maestrazgo, empresa agroalimentària que ha apostat per la qualitat dels productes i la seva elaboració acurada, tenint de matèria primera el cabrit. Per al dia 6 de setembre les empreses participants en les portes obertes són Electrificaciones la Mata, on han apostat per la innovació de les energies renovables: Respiranatura en Cinctorres, empresa dedicada al senderisme i al lloguer de les e-bikes per poder fer rutes i gaudir de la natura. Finalment l’empresa d’Alba Querol que ha decidit continuar amb l’ofici familiar de la ramaderia de vaques a Ares del Maestrat.

Aquest exemples posen de manifest que viure i posar en funcionament diferents empreses en zones rurals és posible. És per això que es fa una crida a la població jove per poder disfrutar i conèixer empreses del territori, participant en les portes obertes a joves empreses.