Portell ja ho té tot a punt per a celebrar les festes entre el 8 i el 12 d’agost

234
Festes de Portell
Festes de Portell
Festes de Portell

-Nota de premsa-

Els veïns de Portell es preparen per viure aquesta setmana les seues festes patronals en honor a Sant Tomàs i Sant Roc amb una programació dedicada a xiquets i adults. En ella, s’inclouen exhibicions taurines, parc infantil i punts de trobada festiva com la fonda del vi i la cervesa. Els actes religiosos també són presents en aquestes festes que multipliquen la població de la localitat durant aquests dies.

El divendres 8 d’agost al migdia s’inaugura la fonda del vi i la cervesa. A la vesprada es solten vaques de la ramaderia El Madrigal i, seguidament, un bou brau de la ramaderia de Salvador Domeq. A la nit, és el torn d’una exhibició d’emboladors amb les quadrilles de la Iglesuela, Mosqueruela i Portell.

El dissabte 9 se celebra el dia de l’Associació Cultural Taurina de Portell. A la vesprada està previst un rogle de vaques de la ramaderia El Madrigal i una prova de bou cerril de la ramaderia Rocío de la Cambra i a la nit un bou embolat.

Diumenge es celebra una missa en honor a Sant Tomàs i Sant Roc. A la vesprada, els alumnes de l’escola taurina de la Diputació de Castelló realitzaran una exhibició.

Dilluns 11 d’agost, Portell celebra el dia de les paelles que inclourà una discomòbil i el dimarts dia 12, els xiquets i les xiquetes podran gaudir amb un parc infantil. A la nit, la música Reggae serà la protagonista.

El divendres 15 d’agost, els veïns celebraran una ofrena de flors a la Mare de Déu de l’Esperança.