Portell inicia la segona fase de la xarxa de calor

111
Portell inicia la segona fase de la xarxa de calor
Portell inicia la segona fase de la xarxa de calor

L’Ajuntament de Portell ha adjudicat per 270.000€ la segona fase de la xarxa de calor del municipi. L’alcalde, Álvaro Ferrer, ha assenyalat que es procedirà a la instal•lació en el Carrer Major i carrer de l’Església arribant fins a l’entorn de l’ermita de Mare de Déu de la Font. La xarxa de calor permetrà disposar als veïns d’aigua calenta sanitària centralitzada mitjançant una caldera que s’alimenta amb biomassa.

El projecte de Portell es basa en l’ús de la biomassa per a millorar la xarxa de calefacció central i aigua calenta del municipi, així com en diferents projectes d’eficiència energètica que s’estan duent a terme en el municipi com el canvi de l’enllumenat de bombetes tradicionals a il•luminació Led.

Cal recordar que la passada setmana el municipi va participar en les Jornades del Projecte COALESCCE (Community Owned and Led Energy for Security Climate Change and Employment) que van tenir lloc a València. En elles, es va explicar el projecte energètic de Portell a diferents institucions europees.