Portell i Generalitat aborden la millora del transport públic i l’eliminació de la MAT

197
Álvaro Ferrer junt a Salome Pradas i la resta d'autoritats de la comarca
PUBLICITAT

L’alcalde de Portell, Àlvaro Ferrer, va assistir a la visita oficial que Salomé Pradas, consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori de la Generalitat Valenciana, va fer la setmana passada a Morella per anunciar inversions autonòmiques en les carreteres dels Ports. La reunió política va servir per a tractar principals problemes als quals s’enfronta Portell, com la inexistència de línies de transport públic cap a altres municipis o ciutats. “La despoblació es frena amb serveis públics de qualitat. La Generalitat ha anunciat una gran inversió en les xarxes viàries, però també necessitem un servei de transport públic com tenen la resta de territoris provincials. Hem comunicat aquesta situació a la consellera, qui ens ha escoltat i s’ha preocupat per estudiar noves fórmules, com transport a demanda, que solucione aquest delicat estat del servei”, ha explicat l’alcalde de Portell.

La conversa mantinguda entre Ferrer i Pradas també ha analitzat el futur de la MAT que vol travessar els termes municipals de Portell, Cinctorres i Morella. “Ens ha comunicat que la Generalitat no està a favor d’aquest gran projecte que només especula amb les nostres terres i destrueix els paratges naturals que caracteritzen els nostres pobles i la nostra comarca. Amb l’ajuda de la Generalitat i la Diputació de Castelló, la lluita que fem des dels Ports té més sentit i és més forta. No deixarem de manifestar-nos i estudiar el cas fins que el projecte siga prohibit”, ha defensat Ferrer.

Per un altre costat, el primer edil de Portell s’ha mostrat satisfet “per la gran suma de diners que es volen invertir en les nostres carreteres. 975.000 euros destinats a la CV-125 i la connexió de Portell amb La Iglesuela del Cid i la província de Terol. Una demanda que fa anys que estem defensant”, ha conclòs Ferrer.