Portell centra el pressupost 2024 en la millora d’infraestructures i la creació d’habitatge social

88
PUBLICITAT

El ple de l’Ajuntament de Portell ha aprovat el pressupost del municipi per a este 2024: 903.063,79 euros. “Un pressupost centrat en les persones” segons ha afirmat l’alcalde, Álvaro Ferrer. I és que, des de l’Ajuntament s’ha optat “per no pujar cap impost als veïns i veïnes”, així com s’ha apostat “per projectes que beneficien al veïnat i ajuden a millorar la qualitat de vida tant de les persones que viuen en Portell com d’aquells futurs pobladors”.

D’esta manera, la principal inversió va dirigida als projectes del Pla Conviure i del Rehabilitem Llars, tots dos subvencionats per la Generalitat Valenciana, i que compten amb una inversió superior als 400.000 euros. “Continuarem amb la reforma i rehabilitació de diferents espais municipals, com el Safareig, i de diversos habitatges” ha indicat Ferrer, qui ha afegit que “esperem que amb la creació de nou habitatge i el seu posterior lloguer a preus reduïts Portell es convertisca en focus de recepció de nous pobladors”.

“La lluita contra la despoblació és un dels nostres objectius prioritaris. Per això estem buscant les fórmules per a oferir als veïns i veïnes de Portell incentius per a quedar-se al poble, com són la no pujada d’impostos o la millora de les infraestructures locals, amb la construcció de nous espais com un ascensor per a accedir a la piscina o la creació d’una pista de pàdel. I també estem treballant a atraure a nous pobladors, amb per exemple la creació d’habitatge social. Nous habitants que vulguen que Portell es convertisca en la seua llar i el seu projecte de futur” ha finalitzat Álvaro Ferrer.