Patrimoni rupestre i gastronomia, aposta d’Albocàsser a FITUR

499
Representació d'Albocàsser a FITUR 2020
Representació d'Albocàsser a FITUR 2020
PUBLICITAT

Albocàsser ha tornat a FITUR. L’alcaldessa, Isabel Albalat, i la regidora de Turisme, Empar Adell, s’han desplaçat a la Fira Internacional de Turisme de Madrid amb l’objectiu de donar a conéixer la localitat, mantindre contactes amb operadors turístics i amb la finalitat de captar noves idees de promoció.

L’alcaldessa ha assenyalat que “ha sigut una visita profitosa perquè hem comprovat l’interés que desperta l’art rupestre. Albocàsser té en el seu terme municipal el Barranc de la Vallorta i alguns dels abrics més interessants de l’art rupestre llevantí”.

La promoció de l’ametla, l’oli i la mel com a productes gastronòmics de primer ordre és un altre dels objectius de la localitat.

Referent en el turisme rural

Albocàsser és, des de fa 30 anys, referent en el turisme rural. En la localitat va nàixer la primera cooperativa de turisme rural de la Comunitat Valenciana, una cooperativa que continua sent referència en el Maestrat i l’interior de Castelló i que ha servit com a experiència per a unes altres que s’han posat en marxa.

Albocàsser també dóna a conéixer esdeveniments com Les Rossegades, una de les singularitats de la festa de Sant Antoni. Cada any és més el públic que s’acosta al municipi.

La localitat, baix la marca Portal de l’Alt Maestrat també ofereix les grisalles de l’ermitori de Sant Pau i s’ha posicionat com a referència en la ruta dels càtars.

L’alcaldessa ha assenyalat que “continuarem treballant per a anar en la línia promocional de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana sense oblidar la difusió del conjunt de l’Alt Maestrat”.