Óscar Tena encapçalarà la candidatura del PSPV a l’Ajuntament de Vilafranca

1137
Òscar Tena
PUBLICITAT
Oscar Tena
L’agrupació local del PSPV-PSOE de Vilafranca ha aprovat per unanimitat donar suport a Óscar Tena per encapçalar la candidatura dels socialistes per revalidar l’alcaldia a l’Ajuntament de Vilafranca. Els integrants de l’agrupació han valorat el treball desenvolupat en els últims 12 anys per l’equip de regidors amb Óscar Tena al capdavant.

Tena ha acceptat encapçalar la candidatura conscient de la importància de donar continuïtat a un projecte que ha aconseguit fer realitat la residència de la tercera edat, la piscina climatitzada o al polígon industrial, a més de fomentar l’ocupació i la formació per mitjà d’inversions municipals. Destaca també que en aquest temps s’ha aconseguit reduir el deute en un 80% tot i fer realitat inversions tan importants com les esmentades.
Tena ha resaltat que Vilafranca compta amb més i millors instal·lacions i serveis que fa dotze anys i que això és així, principalment, gràcies a l’esforç i dedicació dels diferents equips de govern socialistes que sempre han posat per davant els interessos del municipi. Com en la resta de poblacions de l’interior el principal repte serà “continuar fomentant el progrés econòmic, social i cultural del municipi, posant en marxa mesures que ajuden a frenar la despoblació i que millorin els serveis socials, educatius i sanitaris de la localitat”.
Óscar Tena ha apuntat que un del dels principals objectius de la candidatura serà gestionar i potenciar l’obertura de la residència de la Tercera Edat, que pot suposar la creació de llocs de treball, l’exigència a les administracions superiors perquè resolguen el problema d’abastament d’aigua, la Samu durant les 24 hores del dia, l’ampliació de l’àrea industrial ia urbanitzada i la implantació de més possibilitats formatives a l’IES formen part de l’aposta del PSPV per al municipi.
Tena ha assenyalat que el PSPV ja està treballant en la confecció d’una candidatura que represente la diversitat social de Vilafranca, que integre el valor de l’experiència i les noves idees dels joves.
Així mateix ha agraït el gran treball desenvolupat pels regidors que formen part de l’equip de Govern i del conjunt de companys del partit que donen suport al treball desenvolupat al consistori.