Óscar Tena: “El PP quan governava volia eliminar el Samu de Vilafranca i ara vol fer veure que es preocupa”.

415
PUBLICITAT

-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca

-“No van acudir a la protesta dels veïns contra la supressió del servei”.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha manifestat la seva sorpresa per la “sobtada preocupació del PP pel Samu de Vilafranca. Diuen ara que no hi ha metges per cobrir alguns torns quan els governs del PP van intentar eliminar el servei a Vilafranca i les protestes dels veïns van evitar la supressió del servei “.

A més el primer edil ha recordat que “la falta de metges per cobrir els torns no és un problema nou, passa des de fa molts anys. Quan governava el PP també succeïa i llavors el PP de Vilafranca no deia res. La diferència és que ara amb els actuals responsables de la conselleria de Sanitat estem treballant per millorar l’assistència i solucionar les mancances existents”. Així mateix l’alcalde de Vilafranca ha incidit que “durant 10 anys, quan governaven a la Generalitat, no deien res. No van dir res quan el 2013 van retallar el servei en 2 hores i tampoc van assistir a la manifestació veïnal que reivindicava el manteniment del servei “.

Óscar Tena ha recordat que “el PP no està legitimat per parlar del Samu de Vilafranca. Primer van dir que no presentarien candidatura municipal a Vilafranca si no s’ampliava el servei a 24h, quan mesos abans volien eliminar el servei. Incompliren la seva promesa i van presentar candidatura, enganyant al poble de Vilafranca “.