Obres Públiques obri al tràfic la CV-10 a Borriol després d’acabar les obres de millora 16 dies abans

347
EN CONSTRUCCIÓ
PUBLICITAT

– La Conselleria ha avançat en 9 dies l’obertura de la segona fase i es podrà circular des de les 20 hores del 6 de juliol

– La primera fase també es va executar sense incidències i es va acabar el diumenge 24 de juny

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha finalitzat les obres de reforç del ferm en la CV-10, en la variant de Borriol, avançant l’obertura a les 20 hores del divendres 6 de juliol, 9 dies abans de data prevista, el 15 de juliol.

D’aquesta forma, amb l’obertura de la segona fase, corresponent a la plataforma Sant Mateu-Castelló -o circulació direcció sud- es recupera la normalitat en la CV-10 a l’altura de Borriol 16 dies abans del previst, ja que les obres estaven programades perquè finalitzaren el proper 22 de juliol, segons ha indicat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

Com ha recordat Domingo, les obres en la calçada en direcció nord (Castelló -Sant Mateu) també es van executar sense cap tipus d’incidències que afectaren als treballs de reforç ni meteorològiques, la qual cosa va permetre finalitzar els treballs una setmana abans del previst, és a dir, el diumenge 24 de juny.

En declaracions de Domingo, la Conselleria, no només està complint amb els seus compromisos, sinó que “està avançant en la mesura del possible els treballs i els temps d’obertura de les obres per minimitzar l’afecció al tràfic”.

Durant els 12 dies que han durat les obres de la plataforma Sant Mateu-Castelló el tràfic ha circulat per als dos sentits per la calçada ja executada. Les obres s’han dut a terme entre els punts kilométricos 17,6 i 24.

Els treballs s’emmarquen dins del projecte de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per reforçar el ferm de l’autovia de la Plana en aquells punts on es trobava més deteriorat. Les diferents actuacions, que afecten a 21.540 metres de via dels termes de Betxí, Onda, Borriol i Castelló de la Plana, compten amb un pressupost total de 5.422.312,78 euros.