Noves ajudes a municipis dels Ports i del Maestrat per a garantir el subministrament d’aigua potable

478
Visita recent a la depuradora d'Argelita, Alt Millars.
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha aprovat noves ajudes econòmiques a municipis de l’interior de Castelló que permetran garantir l’abastiment hídric de les poblacions afectades. El valor total de les ajudes ascendeix a 378.427 euros, i es tracta de la segona resolució d’aquests suports econòmics vitals per als pobles. En la primera tanda, pobles dels Ports com Herbés, Olocau del Rey, Villores o la Todolella ja es van beneficiar d’aquestes ajudes, igual que Xodos i Culla de la comarca del Maestrat.

En aquesta última resolució, els pobles dels Ports que es beneficien són Castellfort, Cinctorres, Forcall, la Mata de Morella, Vallibona i Vilafranca. A més, del Maestrat també hi ha municipis que comptaran amb aquest impuls econòmic, com Atzeneta del Maestrat, Benassal, Torre d’en Besora i Vilar de Canes.

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha recordat que la Diputació dóna suport així als ajuntaments menuts a cobrir les despeses d’emergència que han d’afrontar per reparar desperfectes d’infraestructura hídrica, com ara reposicions en pous, fuites en xarxes de distribució o també el subministrament d’aigua potable mitjançant cisternes, entre altres actuacions imprevistes i enfocades a garantir l’accés a aigua potable de la població.