Morella visita a la seua patrona al santuari de Vallivana a falta de menys d’un any per a l’Anunci

141
PUBLICITAT

Morellanes i morellans visitaren el 27 d’agost a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Vallivana, al seu santuari. Allí tingué lloc l’ofrena de flors i la Santa Missa. A més, des de l’ajuntament de Morella va eixir la cercavila amb els gegants i cabuts. Aquesta celebració recupera la normalitat després de limitar l’aforament durant els últims anys a causa de la situació sanitària amb la COVID-19.

La regidora de tradicions, Malú Blasco, destacà que “el dia de la Mare de Déu de Vallivana és molt important per a les morellanes i morellans que visiten a la seua patrona al santuari”. L’edil també va explicar que “ja fa dies que la gent interessada a assistir a l’ofrena i la missa es va apuntar per a baixar fins al santuari en autobús” i aprofità per a “agrair la implicació de l’Associació Mare de Déu de Vallivana en tradicions com aquesta que cada any compten amb una elevada participació”.

A menys d’un any per a la celebració del tradicional anunci, cal recordar que Morella viurà una de les seues festes més intenses el diumenge 27 d’agost de l’any 2023. L’Anunci del LV Sexenni omplirà de carrosses i confeti els carrers de la ciutat en una explosió de festa i colors que marca l’inici de l’any sexennal. Cal recordar que, l’últim Anunci es va celebrar l’any 2017 i van participar més de 40 carrosses i 1.500 persones participants en la desfilada de disfresses que van atraure  40.000 visitants a la ciutat.