Morella vacunarà massivament en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

472
PUBLICITAT

– L’edifici compta amb l’espai i instal·lacions necessàries per a albergar el centre que donarà servei a tota la comarca dels Ports

El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella albergarà el centre de vacunació massiva contra la COVID-19. L’Ajuntament de Morella ha comunicat que el poliesportiu amb les instal·lacions i característiques necessàries per a acollir la vacunació de la comarca dels Ports. Les autoritats sanitàries han conclòs que l’edifici compta amb suficient espai per a albergar les sales d’espera i postvacuna, així com la zona de vacunació. A més, d’una entrada i eixida independents per a facilitar la circulació, lavabos públics i com vestuaris per al personal sanitari.

Des del consistori, esperen saber la data d’inici, així com els horaris i dies que tindrà lloc la vacunació. El centre de Morella donarà servei a tots els municipis de la comarca dels Ports, la qual cosa suposa una població de vacunació de 5.000 persones aproximadament. D’altra banda, l’Ajuntament de Morella ha enviat una carta als clubs esportius que utilitzen el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I que caldrà modificar els seus horaris i ús d’aquest quan comence el procés de vacunació.