Morella tindrà un taller d’ocupació per a la conservació i millora de monts

273
Vista de Morella
Vista de Morella
  • Aquest tindrà un any de duració i s’han publicat ofertes de treball de l’alumnat, direcció, personal docent i auxiliar d’administració

Morella albergarà un taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals. D’aquesta manera, es tracta d’un taller amb duració d’un any en el qual hi haurà 10 places disponibles per a l’alumnat, així com una de direcció, una de personal docent i una per a l’auxiliar administratiu o administrativa. Aquest es realitzarà gràcies a l’ajuda de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’un taller molt important per la creació de llocs de treball i formació en la conservació i millora dels monts”. L’edil ha explicat que “hi ha un termini curt per a inscriure a l’alumnat, ja que ha de ser al Centre Labora de Vinaròs abans del 29 de novembre”. Finalment, Rhamsés ha comentat que “aquest ofereix diferents places tant per a l’alumnat com per al personal docent i administratiu, de manera que hi ha una quantitat de places important”.

Cal explicar que aquest taller tindrà una duració d’un any en la qual els primers sis mesos es realitzarà l’especialitat en activitats auxiliars en conservació i millora de monts, de nivell 1, i els següents sis mesos la part d’aprofitaments forestals, de nivell dos. Així, hi ha 10 places per als i les alumnes i les persones interessades han d’estar inscrits com a desocupats o desocupades al Centre Labora de Vinaròs abans del divendres 29 de novembre. D’altra banda, també s’han obert ofertes de treball per a la direcció, el personal docent i l’auxiliar administratiu i les persones interessades a optar a aquestes han de presentar les sol·licituds a la seu electrònica de l’ajuntament de Morella abans del 4 de desembre.