Morella tanca des d’avui els consultoris de Vallibona, Xiva, Ortells i Castell de Cabres per la situació de la COVID-19

1748
Centre de Salut de Morella. Foto: Ajuntament de Morella
Centre de Salut de Morella. Foto: Ajuntament de Morella
PUBLICITAT
  • A hores d’ara té 91 casos actius

Segons ha informat l’Ajuntament de Morella, avui divendres hi ha 91 casos de COVID-19 actius a la capital dels Ports. Així les coses, la situació de la pandèmia a la Zona Bàsica de Salut de Morella ha motivat la decisió de tancar provisionalment, des d’avui mateix, la consulta presencial en els consultoris auxiliars de Vallibona, Xiva, Ortells i Castell de Cabres. Indiquen fonts sanitàries que continuarà l’atenció de manera telefònica, per mail o missatgeria i si fóra necessari acudiran a qualsevol poble o mas on hagen d’anar.

Alerten, a més, de la importància de guardar la quarantena quan la prova COVID-19 ha donat positiu i demanen “màxima prevenció” per als contactes amb un cas positiu. Així mateix, recorden la importància de la vacunació, la ventilació, l’ús de la mascareta i evitar aglomeracions.

Per últim, des de l’ajuntament indiquen que si alguna persona o família que ha d’estar en quarantena necessita algun tipus de suport, té a la seua disposició, durant aquests dies, el telèfon de Serveis Socials municipals: 637 831 512