Morella signa el conveni de la nova oficina PROP amb el Conseller de Transparència de la Generalitat Valenciana

99

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Esta oficina mixta pretén donar servei a Morella i a tota la comarca dels Ports
La oficina PROP evitarà desplaçaments llargs i facilitarà els tràmits als veïns i veïnes

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, l’Honorable Sr Manuel Alcaraz, ha firmat el conveni per a la nova oficina PROP que es situarà a l’ajuntament de Morella. Esta oficina té l’objectiu de facilitar tràmits als veïns i veïnes de la comarca dels Ports i evitar-los els desplaçaments llargs.

“La firma del conveni és un pas més per a que aquesta nova oficina del PROP siga una realitat a Morella” ha comentat Rhamsés Ripollés. L’edil també ha destacat “que és un servei necessari per als veïns de Morella i els Ports, ja que fins ara la gestió d’estos tràmits els implicava llargs desplaçaments fins a Vinaròs o Castelló que es podran estalviar”. A més, l’ajuntament de Morella ja té la reforma i reestructuració de les oficines feta per a poder albergar el nou servei. D’aquesta manera, “esperem que en poc de temps puguem obrir el nou servei a la ciutat” ha dit Rhamsés.

D’altra banda, el Conseller de Transparència, Resposabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, Manuel Alcaraz, ha comentat “s’ha de pensar en els pobles de l’interior que també han de poder accedir als serveis i no sols en els grans nuclis de població. A més, ha dit que la cerca de tècnics per a ocupar les places de la nova oficina PROP a Morella ja està en marxa.

Ajuntament de Morella accessible

L’ajuntament de Morella ha aprofitat la inserció de la oficina PROP per a fer alguna remodelació a l’edifici. Així, a més de la reforma que suposava la nova oficina, es pretén fer un ajuntament més accessible per a totes les persones. D’esta manera, un ascensor nou i la reubicació d’oficines i serveis faciliten als veïns i veïnes l’accés a tot l’edifici i els seus serveis.