Morella rep a milers de visitants durant els festius de Setmana Santa i Pasqua

213
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella s’acomiada de cinc dies festius amb dades de rècord comparables amb anys anteriors a la pandèmia de la COVID-19. D’aquesta manera, durant els dies de Setmana Santa i Pasqua, el Castell de Morella ha rebut a 6.721 visitants. També l’Oficina de Turisme ha enregistrat molt bones xifres amb 2.959 consultes des del dijous fins al dilluns.

Finalment, la zona d’autocaravanes n’ha enregistrat 409 en estos cinc dies d’abril. Aquestes dades recorden a les de l’any 2018 i superen a les del 2019 quan les previsions de tempestes no van acompanyar al turisme, així com també són superiors als últims dos anys marcats per les restriccions sanitàries que provocava la COVID-19.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “ens alegra recuperar unes dades turístiques que s’aproximen i, fins i tot, superen als anys anteriors a la pandèmia i que la gent disfrute de Morella i tots els seus atractius”. L’edil ha explicat que “tant el Castell de Morella com l’Oficina de Turisme han enregistrat molt bones dades” encara que ha afegit que “la zona d’autocaravanes creix cada any i mostra una nova tendència a l’hora de viatjar i fer turisme en zones d’interior com la nostra”.

Finalment, Rhamsés ha comentat que “a més, no hi ha hagut incidents destacables a la ciutat durant estos dies i les festes han estat marcades per una elevada afluència de gent i una intensa agenda cultural i festiva per a tots els públics” i ha volgut “agrair el treball del personal municipal i de tots els establiments de la ciutat per donar el millor servei durant aquestos dies d’increment de les seues tasques”.

Cal explicar que aquestos dies festius de Setmana Santa i Pasqua han transcorregut amb normalitat i sense incidències destacables. Així, la participació ha sigut elevada en els actes tradicionals com van ser les processons de la passió del senyor el Dijous Sant i la del soterrament el Divendres Sant. També van comptar amb molta gent les activitats esportives, culturals i festives del dissabte.