Morella presenta la IV Fira de la Caça que tindrà lloc els dies 27 i 28 de maig

586
Presentació Fira de Caça Morella
PUBLICITAT

-L’Espai Firal concentra les exposicions d’articles i animals de caça que compta amb diverses exhibicions
-La novetat d’aquest any és l’exhibició de caça Sant Huberto el dissabte al prat de l’Albereda a les 17.00 hores

Morella i la Societat de Caçadors el Maestrazgo han presentat la IV edició de la Fira de la Caça que cada any compta amb més expositors i activitats. Aquesta es reafirma un any més en el calendari d’activitats de Morella, ja que la caça és una disciplina molt popular d’aquesta zona. D’aquesta manera, les exposicions d’articles i animals de caça, com les exhibicions relacionades amb la cacera són el principal atractiu de la cita del cap de setmana del 27 i 28 de maig.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, i l’organitzador i membre de la Societat de Caçadors el Maestrazgo, Juan Ramon Guardiola, han presidit l’acte de presentació on han mostrat la programació d’activitats d’aquesta edició de la Fira de la Caça. Així mateix, Rafa ha destacat que “la Fira de la Caça és molt important per a Morella, ja que hi ha molta afició a aquesta disciplina. Mostra d’això és que ja es compleix la quarta edició i cada any creix el nombre d’expositors, participants i visitants “. L’edil també ha comentat que “a la fira ve gent de la comarca i comarques veïnes com el Matarranya, per tant, és un esdeveniment que omple la ciutat de visitants”. El regidor ha aprofitat per “agrair a la Societat de Caçadors la seva implicació en l’organització d’aquest esdeveniment en el qual treballen durant molt temps”.

Programació de la IV Fira de la Caça de Morella

La Fira de la Caça compta amb activitats repartides durant el cap de setmana on destaquen les exhibicions. Aquesta està situada a l’Espai Firal, a l’interior del mateix hi ha els expositors i a l’exterior els animals. D’aquesta manera, dissabte a les 12.00 hores és la inauguració de la IV Fira de la Caça de Morella.

Pel que fa a la programació, el dissabte hi ha una demostració de caça Sant Huberto, una modalitat de caça de perdiu, el prat de l’Albereda a les 17.00 hores. Així mateix, durant tot el cap de setmana es podrà practicar tir virtual a l’Espai Firal. Diumenge, durant tot el dia es pot practicar tir amb arc. A més, la Plaça de Bous alberga una exhibició de caça de conill amb podenc eivissenc i xarnego valencià a les 08.30 hores. A les 11.30 hores una cursa de gossos llebrers a la zona de Santa Llúcia. Finalment, a les 17.30 hores se celebra la cloenda de la fira.