Morella participarà demà en l’Asamblea regional de Los Pueblos Más Bonitos de España a Vilafamés

444
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Aquesta està dins de l’Encontre Etnogràfic de la regió Est on es podrà disfrutar de l’artesania, tradició, gastronomia i folklore de les localitats d’aquesta zona
-La Rondalla de Morella actuarà a les 17.30 hores a la plaça de La Font de Vilafamés

Morella participarà a l’Encontre Etnogràfic de la regió Est de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España que se celebra a Vilafamés demà. Aquest encontre també acull l’Asamblea regional de Los Pueblos Más Bonitos de la zona este que tindrà lloc al saló de conferències de La Caixa de Vilafamés. Així, aquest encontre serà una mostra de l’artesania, la gastronomia i el folklore dels pobles d’aquesta zona i fomentar el turisme.

Així, la Rondalla de Morella actuarà demà a les 17.30 hores a la plaça de La Font de Vilafamés. A més, Morella Turística estarà present en un estand amb una mostra dels principals atractius de Morella entre els quals destaquen el Castell i la Basílica Arxiprestal entre els monuments arquitectònics o el parc d’aventura Saltapins en la part de turisme actiu.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’assemblea és molt important per a valorar l’any tant en matèries turístiques com en els problemes en comú que tenim com és el despoblament”. L’edil ha apuntat que “a través de Los Pueblos Más Bonitos de España es pretén desestacionalitzar el turisme, així com aprofitar les oportunitats que tenen els pobles per a desenvolupar la seua activitat econòmica”.

Així, l’associació té més objectius que la promoció turística, Los Pueblos Más Bonitos de España busca defensar els interessos de les localitats membres i sumar entre totes aquestes i generar oportunitats al món rural. D’aquesta manera, l’associació suma esforços i cada dia té més reconeixement i és un exemple per a les administracions.

L’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España va nàixer amb la intenció de promocionar els pobles diferents de la geografia amb diferents característiques d’història, cultura i tradició. Així, aquesta pretén unir esforços i valorar els diversos aspectes turístics que ofereixen els pobles membres. Morella va ser un dels pobles fundadors d’aquesta associació i va acollir la primera assemblea nacional l’any 2013.