Morella participa en la VI Asamblea de Los Pueblos Más Bonitos de España

434
Morella participa en la VI Asamblea de Los Pueblos Más Bonitos de España
Morella participa en la VI Asamblea de Los Pueblos Más Bonitos de España
PUBLICITAT

Morella va participar en la VI Asamblea Nacional de Los Pueblos Más Bonitos de España celebrada a La Alberca y Candelario (Salamanca). D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, va acudir a aquesta reunió en representació de la ciutat de Morella, un dels pobles que van iniciar l’associació, per a valorar les accions realitzades durant l’any 2018 i planificar aquelles que tindran lloc en 2019.

A més, cal recordar que l’any 2018 ha sigut molt important per a Morella amb la celebració del 54 Sexenni, les festes majors de la ciutat que se celebren cada sis anys i estan declarades com a Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. En aquesta edició, el President de l’associació, Francisco Mestre, va visitar Morella per a conéixer la festa més important de la ciutat, així com diferents accions promocionals durant l’any.

Pel que fa a Morella, Ripollés ha destacat que “el 2018 ha sigut molt positiu, ja que la ciutat ha acollit a milers de visitants durant tot l’any, sobretot durant la celebració del Sexenni” L’edil ha recordat que “a través de l’associació es realitzen accions de tot tipus i no sols de promoció turística com és la Jornada de Turisme, innovació i medi ambient a l’Espanya rural que es va celebrar al Senat fa unes setmanes”. Ripollés ha remarcat que “l’augment del turisme a Morella durant el 2018 ha sigut molt significatiu amb un augment del 25% en les pernoctacions d’autocaravanes. L’objectiu amb l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España és desestacionalitzar el turisme, la qual cosa s’està notant amb un increment, també, de les consultes a l’oficina de turisme en la majoria de mesos de l’any”. A més, “durant aquest any 2018 s’han fet millores importants en la zona d’autocaravanes o noves zones d’aparcament a l’Albereda” ha finalitzat.