Morella participa en la Fira de la Natura, el Clima i el Turisme Sostenible a Madrid

690
Morella participa en la Fira de la Natura, el Clima i el Turisme Sostenible a Madrid
Morella participa en la Fira de la Natura, el Clima i el Turisme Sostenible a Madrid
PUBLICITAT

Morella participa en la Fira de la Natura, el Clima i el Turisme Sostenible (Expotural) que se celebra a Madrid fins al diumenge. Així, la ciutat està inclosa dins de l’estand d’esMontañas en el qual s’informarà sobre les activitats que es poden realitzar en aquesta zona com el senderisme, rutes btt, enduro i esdeveniments esportius a la ciutat, així com els refugis i albergs a la natura. A més, entre aquesta oferta turística de Morella, destaca el parc d’aventura Saltapins.

Cal destacar que l’alcaldesa de Madrid, Manuela Carmena, va rebre la delegació d’esMontañas per a signar un conveni de col•laboració amb l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya. D’aquesta manera, Madrid recolza esMontañas així com les activitats per a fomentar l’economia d’aquestos municipis. A més, Morella serà la capital de muntanya durant l’any 2019, on es realitzaran diferents activitats per a promoure les localitats de muntanya i la gent que hi viu en aquestos pobles.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “Expotural és una molt bona oportunitat per a promocionar més aspectes turístics d’aquesta zona i donar a conéixer el gran patrimoni natural que tenim”. A més, l’edil ha destacat que “és molt important que una ciutat com Madrid col•labore amb l’associació per a millorar la vida de la gent dels municipis de muntanya que sofreixen greus problemes com el despoblament”.

Així, la ciutat aporta informació sobre les seues marques turístiques a Expotural com són Cases de Morella, Morella Turística i Morella Singletracks. D’aquesta manera, la ciutat pretén fomentar les visites a la ciutat en els sectors de l’esport d’aventura i de natura que es compaginen amb l’oferta tradicional amb el patrimoni, la gastronomia i l’artesania.