Morella participa en la Comissió Plenària de la Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents

457
PUBLICITAT

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, la regidora de Serveis Turístics, Ana Adell, i la tècnic de turisme, Amparo Quesada, han participat en la Comissió Plenària de la Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents dins del III Congrés Internacional de Destins Turístics Intel·ligents. Aquest encontre té lloc a València i s’allarga des d’avui fins al dimecres 23 de novembre amb l’objectiu de ser un espai de debat obert per analitzar les oportunitats i reptes dels Destins Turístics Intel·ligents (DTI).

Rhamsés ha destacat que “es tracta d’un congrés molt important i aprofitar les noves tecnologies per a millorar com a destinació turística”. L’edil ha explicat que “aquestes obrin un món d’oportunitats a través de l’anàlisi i els diagnòstics per a comptar amb una millor planificació en tots els aspectes que engloba el turisme a Morella”. Finalment, ha recordat que “la ciutat estem a la xarxa DTI des de l’any 2020 amb un treball constant per a millorar els serveis turístics cada dia”.

Cal explicar que, dins del pla DTI, Morella treballa en la sostenibilitat i amb el pla dels fons europeus s’introdueixen diverses iniciatives i projectes en aquesta línia junt amb la innovació que ofereixen les noves tecnologies.

Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents (DTI)
Morella va entrar en la xarxa de Destí Turístic Intel·ligent d’àmbit nacional durant l’any 2020. Així, la ciutat va estar escollida per a realitzar un estudi pilot dels diferents indicadors que planteja el protocol DTI de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVATTUR), de manera que des de llavors es treballa per analitzar els objectius i contingut d’aquest projecte.