Morella limita la circulació pels camins rurals i facilitar els treballs de neteja de la neu

210
Morella limita circulació

L’Ajuntament de Morella demana respectar els camins rurals i accessos a finques, on sols poden accedir els propietaris i els efectius de neteja i emergències

A causa de les mesures d’aforament enfront de la COVID-19, s’aconsella reservar amb antelació si es preveu visitar Morella

Morella ha viscut una abundant nevada durant els últims dies. Amb l’arribada del cap de setmana, la ciutat es prepara per a l’arribada de visitants atretes i atrets per la neu i limita la circulació pels camins rurals i accessos a masies i explotacions ramaderes. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella busca facilitar el treball de les persones que tenen explotacions ramaderes, així com dels serveis de neteja per part dels efectius en aquestos camins.

Cal explicar que en aquesta ocasió ha sigut quan més dotacions i efectius s’han destinat a aquestes tasques i treballen a Morella i la resta de pobles de la comarca dels Ports. A més, s’ha reforçat el subministrament de sal en aquesta zona.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que «la nevada ha generat talls en les carreteres i intensos treballs de neteja en els últims dies» i ha explicat que «es pot circular per les principals carreteres, però recorda l’obligació de respectar els accessos als camins rurals, en els quals encara es treballa per a netejar-los i facilitar l’accés a masies i explotacions ramaderes». Rhamsés ha remarcat que «es limita la circulació per aquestos camins a les veïnes i veïns de les finques i als efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló que treballen en la seua neteja». Cal recordar que els treballs de neteja en carreteres i camins s’han realitzat durant tota la setmana, però encara queden zones amb acumulació de neu. Així, s’han senyalitzat diferents accessos i entradors als camins.

Des de l’ajuntament es recorda que cal tindre molta precaució amb les plaques de gel i els possibles despreniments de neu des de les teulades. També que és recomanable consultar l’estat de les carreteres d’accés a Morella i els seus voltants. A més, el consistori aconsella als i les visitants a reservar amb antelació en els establiments de la ciutat a causa de l’afluència de gent a la població i els seus voltants i per la limitació d’aforament en estos espais a causa de la COVID-19.