Morella inicia un nou pla d’ajudes a empreses afectades per la COVID-19

105
Ciutat de Morella.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella s’acull a una nova convocatòria d’ajudes a empreses i persones autònomes afectades per la COVID-19, el Pla Reactivem Castelló – Empreses de la Diputació de Castelló. En aquesta ocasió, comptarà amb una quantia de 55.356,14 euros i es destinaran a aquells sectors en no es van beneficiar en convocatòries anteriors. Així, des del consistori s’ha publicat a la pàgina web municipal tota la informació per a sol·licitar aquestes ajudes a través de https://www.morella.net/pla-dajudes-a-empreses-per-la-covid-19/.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta és una convocatòria molt important i continuar amb el suport a les empreses afectades per la COVID-19”. L’edil ha explicat que “en aquesta ocasió, el Pla Reactivem Castelló, està dirigit a empreses de sectors que no es van poder beneficiar de les anteriors com, per exemple, perruqueries, panaderies i altres relacionades amb l’alimentació”.

També ha remarcat que “avui s’ha publicat tota la informació i iniciar els tràmits perquè les empreses es beneficien d’estes ajudes, com hem fet en altres convocatòries, volem que siga fàcil i ràpid per als autònoms i empreses de la nostra localitat i reben els diners al més prompte possible”.

Cal recordar que des de l’Ajuntament de Morella també s’han tramitat les convocatòries d’ajudes a empreses afectades per la pandèmia de la Generalitat Valenciana amb el Pla Resistir. Així, amb aquestes, ja s’han invertit fins a 223.330,79 euros a empreses i autònoms de Morella durant l’últim any, als quals se sumaran els més de 50.000 euros de l’actual convocatòria.