Morella inicia este cap de setmana una nova temporada de cinema

710
PUBLICITAT

Este diumenge comença a Morella una nova temporada de cinema al teatre municipal, on amés s’han fet diverses millores. També destacar que demà dissabte Morella celebrarà el dia de ‘Los Pueblos más Bonitos de España’ amb entrades reduïdes a tots els seus monuments i museus.

La pel·lícula Julieta, d’Almodóvar, serà la primera d’esta nova temporada que diumenge comença. Un any més, des de l’ajuntament, es programa cinema al teatre municipal. Segons la regidora de cultura, Rocío Querol ‘és important oferir una variada programació cultural als nostres veïns i veïnes i el cinema, des de fa anys, té una gran acceptació i és una bona oferta d’oci i cultura ’.

Avui s’han anunciat les properes projeccions, que amés de Julieta són: El Olivo el dimecres 12 d’octubre, Los Odiosos Ocho, diumenge 23 d’octubre i O los tres o ninlguno, per al diumenge 30, totes les projeccions són a les 19h.

Per altra banda cal destacar les diverses millores que s’han dut a terme al teatre municipal, aprofitant les setmanes de setembre que no ha hi hagut activitats. Les millores han consistit en un repintat de tota la sala de butaques, l’escenari i la llotja, així com la renovació de l’enllumenat. Rocío Querol explica que ‘ el teatre municipal de Morella és un patrimoni molt volgut per tots i totes, amb una gran utilització no sols com a sala de projecció, sinó també per moltes entitats i associacions, i requeria d’estes importants millores que hem fet. Ara a gaudir d’elles’.

cinema Morella

Dia de ‘Los Pueblos más Bonitos de España´

L’1 d’octubre és el dia de ‘Los Pueblos más Bonitos de España´ i els 44 pobles que formen part d’esta associació, tenint la distinció com els pobles més bonics ho celebren amb distintes activitats i promoció dels seus recursos turístics. En el cas de Morella, amés d’onejar la bandera de l’associació en el balcó de l’ajuntament i l’oficina de turisme, tots els visitants durant la jornada de dissabte podrà accedir als distints museus i monuments de la ciutat amb el preu d’entrada reduïda, fent més atractiva encara la visita.

Esta entitat està tenint una repercussió molt positiva en la promoció i visita de tots els pobles, Morella va ser un dels fundadors i tots ells ja estan treballant en la propera assemblea anual que tindrà lloc el mes de novembre en Tejeda.