Morella incorpora vuit persones amb el programa EMERGE

210

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquesta brigada ha començat avui amb els treballs de neteja dels desperfectes que ha causat el vent a l’Espai Firal aquest cap de setmana
L’Ajuntament de Morella publicarà dues ofertes de treball del programa Avalem Joves


L’Ajuntament de Morella ha incorporat set peons i un encarregat  a través del programa EMERGE de la Generalitat Valenciana. Així, aquesta nova brigada treballarà durant set mesos a la ciutat i ha començat avui amb els treballs de neteja dels desperfectes que el vent va causar a l’Espai Firal durant la matinada del dissabte. També està previst que realitzen diferents treballs a la zona de l’Hostal Nou i el polígon industrial Les Casetes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “amb el programa EMERGE hem contractat vuit persones que, com en altres temporades, s’encarreguen de la neteja en les proximitats dels nuclis urbans, així com de prevenció d’incendis entre altres”. L’edil ha destacat que “és una de les brigades també d’emergències de la Generalitat, i precisament avui, han començat amb una emergència com són els desperfectes que va causar el vent aquest cap de setmana a l’Espai Firal i a tota la zona del pinar de l’Albereda”. Rhamsés també ha comentat que “s’incorporaran en les pròximes setmanes tres noves contractacions a la brigada municipal per a reforçar els diferents treballs a través del pla especial de LABORA per la COVID-19”.

A més de la incorporació de la brigada del programa EMERGE, l’Ajuntament de Morella contractarà tres persones més de reforç per a la brigada municipal. A més, cal recordar a través del programa Avalem Joves. Així, “els i les joves interessades, ens ho poden fer saber i així poder adaptar les necessitats de l’ajuntament als perfils” ha afegit Rhamsés.