Morella i Turisme renoven el conveni de col·laboració de la xarxa Tourist Info

466
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT
  • El Patronat de Turisme va valorar ahir un estiu marcat per la Covid-19

L’Ajuntament de Morella aprovarà al ple d’avui la renovació del conveni de col·laboració que manté amb Turisme Comunitat Valenciana amb el Programa de la Xarxa Tourist Info, en el que l’Oficina de Turisme està integrada des de 2007.

D’altra banda, anit va haver-hi una nova reunió entre l’Ajuntament de Morella i els empresaris turístics, on es van analitzar les dades de la campanya d’estiu en aquesta situació marcada pel coronavirus. Segons indiquen, la campanya d’estiu ha funcionat molt bé i la resposta dels visitants ha sigut molt positiva. Ara ja estan treballant en la de la tardor.

També es va informar en la reunió sobre els primers cursos que es realitzaran en el nou CDT Morella-Els Ports que donaran inici el proper 28 de setembre amb el curs de ‘Formació bàsica en higiene, manipulador d’aliments i control d’al·lèrgens’. A octubre i novembre hi haurà cursos sobre cuina de bolets, pa amb massa mare, gastronomia km 0, tall de pernil i servei, viure sense gluten, així com fonaments per a la gestió de destins turístics intel·ligents o de màrqueting digital i social media.