Morella i la Mancomunidad Els Ports reben el Premi Cavanilles de Turisme

67
Morella i la Mancomunidad Els Ports reben el Premi Cavanilles de Turisme
Morella i la Mancomunidad Els Ports reben el Premi Cavanilles de Turisme

L’associació Valenciana de Periodisites i Escriptors Turístics (AVPYETUR) ha entregat el Premi Cavanilles de Turisme a Morella i la Mancomunitat Els Ports. Aquest guardó reconeix l’esforç dels municipis de la comarca dels Ports per millorar el seu futur basat en el turisme i el desenvolupament sostenible.

Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana ha presidit l’entrega del premi. A més, han estat presents el President d’AVPYETUR, Juan Antonio Calabuig, així com el President de la Mancomunitat Els Ports, Antonio Ripollés, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, com a representants de les entitats que han rebut el premi.

D’aquesta manera, el President d’AVPYETUR ha explicat els diferents motius pels quals Morella i La Mancomunitat Els Ports reben aquest guardó i ha afegit el seu desig “per a que Morella forme part de la xarxa de ciutats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO”. A continuació, Ripollés ha agraït “el reconeixement que suposa aquest premi per a Morella i Els Ports pel treball que comporta apostar pel turisme com un dels principals motors econòmics de la nostra zona”. D’altra banda, el President de la Mancomunitat Els Ports també ha agraït aquest premi que posa en valor el projecte dels Ports com a destinació turística.