Morella estrena el servei Citypaq de Correus a la Biblioteca

737
PUBLICITAT
  • L’ajuntament de Morella i Correus han signat un conveni per a la cessió de l’espai on s’ubica Citypaq
  • Aquest consisteix en un armari on rebre paquets de manera que s’amplia l’horari per als usuaris i usuàries
  • Correus també gestiona els distintius ambientals de la Direcció General de Trànsit per a les grans ciutats

Morella compta des d’avui amb el servei Citypaq de Correus per a poder rebre paquets al llarg del dia. Aquest consisteix en un armari situat a la Biblioteca Municipal en el qual els usuaris i usuàries podran rebre les seues compres en un horari més ampli que el de l’Oficina de Correus. Així, l’ajuntament de Morella i Correus han signat un conveni per a la cessió de l’espai on s’ubica aquest servei, com s’ha fet en altres municipis.

Citypaq utilitza una aplicació mòbil que gestiona la recepció de cada paquet i s’informa de l’arribada d’aquest. D’aquesta manera, es combina l’horari de la Biblioteca amb el de l’Oficina de Correus per ampliar l’horari de recepció de paquets i millorar aquest servei.

La Directora de l’Oficina de Correus de Morella, Maria Sancho, ha explicat que “es tracta d’un servei que facilita la recepció de paquets en un horari més ampli de manera segura, de manera que és un valor afegit al servei de Correus fins ara”. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés ha comentat que “l’armari de Citypaq és una manera d’adapar-se als nous temps i maneres de comprar a través d’internet i fer-ho compatible amb la vida quotidiana dels veïns i veïnes de Morella”. Finalment, Rhamsés ha destacat que “encara que aquest servei facilita les compres per internet, no està renyit amb el comerç local, el qual és molt important per al funcionament de l’economia local”.

Distintiu ambiental DGT

L’Oficina de Correus de Morella també pot gestionar els diferents distintius ambientals de la Direcció General de Transit per a circular per les grans ciutats. D’aquesta manera, per a sol·licitar el distintiu cal facilitar el permís de circulació del vehicle i el carnet d’identitat de la persona titular del cotxe. Aquesta marca permet identificar els vehicles més respectuosos amb el medi ambient en els episodis d’alta contaminació. El distintiu ambiental té un preu de cinc euros i serà obligatori per a ciutats de més de 20.000 habitants en poc temps.