Morella era l’únic poble d’Els Ports que cobrava a la Mancomunitat per un espai per als als tècnics de Reactiva

124
Mancomunitat Els Ports
Mancomunitat Els Ports
PUBLICITAT

El PSPV de Morella va emetre un comunicat cricitant que l’equip de tècnics de Reactiva Els Ports es reubicara a un altre municipi. Després d’aquest comunicat dels socialistes l’equip de govern de la Mancomunitat els Ports, presidit per l’alcalde de Villores, Ivan Guimerà, ha emés aquest comunicat que reproduïm

Comunicat de la Mancomunitat Els Ports

Degut a les declaracions i informacions oferides per part del PSPV-PSOE Morella, des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports s’informa que l’equip de Reactiva Els Ports pertany al Pacte Territorial per l’Ocupació dels Ports, i per tant, són treballadors de la Mancomunitat.
Morella, des de fa poc més d’un any ha sigut l’ubicació d’aquest equip. L’espai on estaven ubicats no estava cedit, sinó que per part de l’Ajuntament de Morella es cobrava mensualment per l’espai, sent així Morella, l’únic municipi de la comarca que cobrava per tindre un servei comarcal a les seues dependències.

L’actual equip de govern de la Mancomunitat, ha decidit reubicar aquest equip a un altre municipi de la comarca amb menys dinamització i activitat econòmica, però açò, no significa que el municipi de Morella deixe de rebre aquests serveis, ja que són serveis comarcals i els seguiran rebent en la mateixa qualitat. Per això, des de la Mancomunitat volem traslladar tranquilitat a les empreses i ciutadania de Morella i de la resta de la comarca, ja que seguiran rebent aquests serveis.