• L’objectiu és millorar la gestió turística del municipi i aprofitar les noves tecnologies i l’ús de dades per a obtindre la informació
  • Està previst que este 2019 estiguen fets els diferents estudis, definir l’estratègia i en 2020 poder acometre les primeres inversions

Morella, membre de la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI CV). La ciutat comptarà este 2019, junt amb Alcoi i Requena, amb el suport de Turisme de la Comunitat Valenciana per a definir l’estratègia turística. Així, l’objectiu del DTI CV és millorar la gestió de les ciutats a través de diferents indicadors i impulsar el turisme, “ja que diferents aspectes de la ciutat influeixen en el turisme a la ciutat i viceversa, millorar en la gestió del turisme és, també, millorar en la ciutat” ha explicat Rhamsés.

Aquest matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, i la tècnica de Turisme, Amparo Quesada, han mantingut a una reunió al Centre de Turisme de València amb el Director i tècnics de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) per a començar a treballar en aquest projecte. Així, està previst que durant les pròximes setmanes es trasllade la informació a Turisme de la Comunitat Valenciana per a iniciar les primeres anàlisis i al mes de setembre tindrà lloc una primera reunió a Morella amb les diferents àrees municipals per treballar sobre aquests. Després, també hi haurà reunions de participació generals i amb els empresaris i empresàries de manera que es definirà l’estratègia l’any 2019 i dins del 2020 començarien les primeres inversions per a millorar la ciutat de Morella amb aquest projecte turístic.

Rhamsés ha destacat que “esta iniciativa és fonamental dins del projecte turístic de futur de Morella per a ser més competitiva i apostar per la innovació, millorant la gestió i creant nous serveis al visitant”. L’edil ha explicat que “la Comunitat Valenciana és pionera en aquestos sistemes de destinacions intel·ligents i agraïm que hagen pensat en Morella per ser una de les ciutats que encapçalen aquest projecte”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA