Morella diu NO a la violència de gènere amb una campanya participativa

664
PUBLICITAT

La localitat fa una crida perquè els veïns i veïnes envien fotografies per elaborar cartells dient STOP a la violència de gènere

La regidora d’igualtat, Lola Vinyals, i el regidor de governació, Jorge Garcia, han presentat avui la campanya municipal contra la violència de gènere. Aquest any, es realitzarà l’acte institucional el 25 de novembre, com és habitual, però la campanya s’allargarà diverses setmanes, amb una activitat participativa. Des del consistori es demana als veïns i veïnes que envien fotografies amb la palma de la mà davant, dient stop a la violència de gènere al correu electrònic de l’àrea d’Infodona (servicioinfodonamorella@gmail.com). Amb les imatges que es rebran es farà un collage i es repartiran els cartells pels establiments de la localitat.

La regidora d’igualtat ha agraït la implicació del Grup de Dones de Morella i d’Infodona per dur a terme aquesta campanya i ha fet una crida a la participació. Així, explicava que “la lluita contra la violència de gènere és una cosa de tota la societat i, per això, llancem aquesta campanya participativa, perquè tots diguem stop a la violència de gènere”. A més, indicava que l’acte central es farà el dia 25, que és la jornada en què se celebra el Dia Mundial Contra la Violència de Gènere, però la campanya s’allargarà durant diverses setmanes. L’eslògan d’aquesta és ‘està a les teves mans. Stop a la violència de gènere’. Per la seva banda, Jorge Garcia afegia que “els homes ens hem d’implicar amb aquesta causa, perquè hem de tenir tolerància zero amb la violència de gènere”.

Cal recordar que en el que portem de 2015, 41 són les dones que han perdut la vida a mans dels seus marits.