Morella crea una oficina d’assessorament per a l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana

568
Morella crea una oficina d’assessorament per a l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana
Morella crea una oficina d’assessorament per a l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana
PUBLICITAT

El termini per a presentar les ofertes per a gestionar l’oficina d’assessorament i tramitació de l’ARRU a Morella està obert. Així, l’ajuntament ha avisat a tots els arquitectes i arquitectes tècnics locals perquè presenten les seues ofertes en 15 dies naturals. D’aquesta manera, es millora el servei de Morella amb un augment de l’atenció al client amb un mínim de set hores a la setmana.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “l’Àrea de Rehabilitació i Renovació urbana és molt important per a Morella i tracta d’ajudar al màxim a la gent”. A més, l’edil ha comentat que “per a administrar i gestionar el servei de l’oficina de l’ARRU es valora tindre experiència en treballs amb l’administració”. També ha explicat que “hem avisat a tots els arquitectes i arquitectes tècnics locals perquè presenten les seues ofertes i puguen assessorar i tramitar aquestes ajudes”. Finalment, Amadeu ha recalcat que “les ajudes de l’ARRU han generat molt d’interès entre la població, la qual cosa és mostra de la importància que té aquesta oficina a Morella”.

Reunió veïnal a Ortells
L’ajuntament de Morella ha previst aquesta nit una reunió amb els veïns i veïnes d’Ortells per a tractar diferents temes que afecten la població. Aquesta reunió serveix perquè la gent d’Ortells trasllade les seues necessitats al consistori, així com establir les dates i programació de les festes de Sant Antoni i Sant Blai el primer cap de setmana de febrer, els dies 2, 3 i 4.

Així, la regidora delegada d’Ortells ha destacat que “durant aquesta reunió es fa un balanç de l’any i es traslladen les necessitats per al nou exercici”. Així, ha recordat que “el consultori mèdic s’ha traslladat a l’edifici del forn, ja que és més accessible i les unitats de respir van arribar a Ortells l’any passat. Aquestes són molt importants per a la gent major poblacions menudes com aquesta”. Finalment, també es trasllada a la població d’Ortells la intensificació dels treballs de forma contínua en l’àrea periurbana amb les Brigades Forestals.