Morella crea una comissió d’investigació sobre el possible cobrament de taxes il·legals en l’Escola de Música

82
PUBLICITAT

El consistori morellà ha acordat la constitució d’una comissió d’investigació sobre el cobrament de taxes il·legals a l’Escola Municipal de Música. La constitució d’esta comissió d’investigació tindrà una duració màxima de tres mesos i estarà formada per un representant de cada grup municipal a més del president que serà designat per l’alcalde i la secretària-interventora accidental de l’Ajuntament de Morella. Una vegada es constituïsca s’aprovarà un pla de treball, de manera que s’establisquen terminis i metes. L’assistència a esta comissió no estarà remunerada.

La petició, formulada el passat octubre després de detectar el cobrament d’unes tarifes no reglades en l’ordenança, avança en la demanda del PP d’analitzar els motius de les taxes “irregulars que no s’ajusten a l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei aprovada en 2019”.

Així ho ha considerat Jesús Ortí, portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, qui ha advertit que “volem arribar fins al final perquè ens expliquen el succeït.. Volem que hi haja llum i taquígrafs, que hi haja informació i transparència en el procés i que els estudiants que han resultat afectats sàpien els motius”. 

  • Auditoria dels comptes municipals

El ple celebrat a l’Ajuntament de Morella ha permès donar compliment, així mateix, a la demanda formulada pel PP que va permetre el canvi de govern a la ciutat després de 32 anys de socialisme. “S’aprova la realització d’una auditoria integral dels comptes de l’ajuntament i de l’entramat d’empreses públiques dependents del consistori”, ha explicat Jesús Lecha, regidor del PP a l’Ajuntament de Morella. 

La decisió va ser anunciada per l’alcalde qui va reconéixer “la fallida absoluta de l’ajuntament que en este moment es troba amb zero euros en els comptes i amb la impossibilitat de poder pagar les nòmines de tots els treballadors al novembre i desembre”. “Esta és una situació dramàtica i molt delicada provocat per governs socialistes que durant 32 anys van imposar l’opacitat enfront de la demandada transparència”.