Morella celebra la 761 edició de la Fira el 9 i 10 de setembre

642
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Fira de Morella concentra tots els sectors econòmics i serveix com a aparador de diferents productes i serveis

Morella ultima els preparatius de la Fira i espera més de 100 expositors i milers de visitants

La Fira de Morella és de les més antigues de la Comunitat Valenciana i de tradició agrícola i ramadera

Morella prepara la 761 edició de la Fira, la qual concentra cada any a gran quantitat d’expositors i visitants. D’aquesta manera, la Fira de Morella és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana i té una tradició agrícola i ramadera, encara que en l’actualitat és també un atractiu turístic per a la ciutat. A més, aquest espai uneix tots els sectors econòmics i serveix d’aparador per a mostrar els productes i serveis de Morella i la comarca dels Ports a tot el públic que assisteix a la cita del 9 i 10 de setembre, sobretot del sector primari.

Una de les novetats d’enguany a la Fira de Morella són els actes taurins que tindran lloc el dissabte. A la vesprada del dissabte es realitza la prova del bou a les 19.30 hores i a la nit, bou embolat. Aquests esdeveniments estan previstos a la Plaça de Bous on també se celebra una discomòbil. Així, aquests actes compten amb la col·laboració de l’Associació Firal, la Penya el Bou i l’ajuntament de Morella.

El regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “s’apropa un any més la Fira de Morella, la qual és molt important, ja que cada any venen molts d’expositors per a mostrar els seus productes”. A més, l’edil ha comentat que  “enguany, durant la Fira de Morella, hi ha bou embolat a la nit i la prova del mateix a la vesprada que completen l’agenda habitual d’aquesta”. Rafa també ha comentat que “la Fira de Morella és un gran exemple dels objectius econòmics que persegueix la ciutat i que pretén construir sinergies entre els diferents sectors econòmics per tal d’unir esforços i potenciar el desenvolupament econòmic de la zona”.

Agenda de la 761 Fira de Morella
El dilluns comença el muntatge de la Fira que es realitza durant tota la setmana. D’aquesta manera, el dissabte 9 de setembre al matí entraran els animals. A partir de les 12.30 hores, des de l’ajuntament de Morella fins a l’Espai Firal es realitza una cercavila on participa l’Associació Firal i les autoritats per tal de realitzar la inauguració de la 761 de la Fira de Morella. A la vesprada, a les 19.30 hores es realitza la prova del bou, el qual a les 00.00 serà embolat.

El diumenge 10 de setembre se celebra l’acte central de fira a les 13.30 hores amb el sorteig de sementals. També cal destacar que durant aquest cap de setmana es realitzen demostracions i degustacions de productes i serveis locals a l’Espai Firal.