Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al castell i al Museu de Dinosaures

343
Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al castell i al Museu de Dinosaures
Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al castell i al Museu de Dinosaures
PUBLICITAT

Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al castell i al museu de dinosaures. D’aquesta manera, es pretén promocionar el patrimoni de la ciutat i que la gent puga gaudir de Morella. A més, Morella participa, també, en el dia de los Pueblos más Bonitos de España el dilluns 1 d’octubre on ofereix entrada gratuïta al Castell, a la Basílica Arxiprestal i al Museu de Dinosaures.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta de dies molt importants, tant el Dia Mundial del Turisme com el de los Pueblos más Bonitos de España, per a donar a conèixer el patrimoni de la ciutat i les activitats que es poden realitzar”. A més, l’edil ha assenyalat que “durant aquesta època de l’any es pot gaudir de la natura i de tots els boscos de la zona. Enguany es preveu una bona campanya del bolet, a diferència de l’any passat, i tant boletaires com els amants de la gastronomia podran gaudir, sempre amb respecte, dels bolets d’aquestes terres”.

Garcia ha afegit que “un any més tornem a celebrar el dia de los Pueblos más Bonitos de España, donant-li la importància que mereix a aquesta associació de 68 pobles de tot l’Estat, de la qual Morella va ser fundadora, amb cada vegada més repercussió en la promoció de les destinacions turístiques”.

D’altra banda, Morella aprofita la gran quantitat de sendes i camins que té per a practicar senderisme i MTB per a fomentar l’activitat a l’aire lliure durant la tardor i gaudir dels colorits paisatges de la natura en esta època. A més, Morella compta amb el complex de la Fàbrica Giner des del qual ixen diverses sendes i està situat el parc d’aventura Saltapins on es pot gaudir de practicar esport per a tota la família damunt els arbres. Cal recordar que Morella ofereix diferents tipus d’allotjament com són les cases rurals o l’Alberg Francesc de Vinatea on poder conviure directament amb el paisatge característic d’aquesta època de l’any.