Morella celebra el dia de la Gent Gran

370
Dia Gent Gran Morella
PUBLICITAT

– L’entrega dels diplomes als matrimonis que celebren les bodes d’or ha sigut l’acte principal

– L’Espai Firal ha albergat el dinar de germanor i el ball popular de la Gent Gran

Morella celebra el dia de la Gent Gran durant la jornada d’avui. Així, més de 600 persones acudeixen a les activitats programades on destaca el reconeixement als matrimonis que compleixen 50 anys. D’aquesta manera, les activitats han començat amb una cercavila a càrrec dels Gaiteros de Morella i missa. En aquesta ocasió s’ha celebrat una missa baturra amb la participació de la Rondalla de Morella amb motiu del 25 aniversari d’aquesta. A més, els participants gaudiran de dinar i ball popular a l’Espai Firal.

La regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el dia de la Gent Gran s’emplena d’emotivitat i festa amb molta participació al llarg de tota la jornada”. A més, l’edil ha comentat que “enguany s’ha celebrat una missa baturra amb motiu del 25 aniversari de la Rondalla, la qual participa de forma tradicional d’aquesta festivitat”. Malú també ha recalcat que “normalment el dia de la Gent Gran s’emmarca dins de la setmana de festes d’agost, però enguany, amb motiu de la celebració de l’Anunci, el calendari s’ha modificat. Encara així, la gent ha respost i han participat”. Finalment, ha volgut “agrair als Quintos i Quintes 2017 la seua col·laboració i implicació en aquesta jornada, ja que han ajudat a servir els plats a tots els comensals de l’Espai Firal”.

Així, els matrimonis que aquest any compleixen 50 anys de casats són 17 en total, els quals han rebut un diploma per part de l’ajuntament de Morella. Aquestes parelles són Andres Balaguer i Natividad Vives, Santiago Adell i Pilar Traver, José Felix Julián i Pilar Águeda, Recadero Cristobal Milián i Teresa Traver, Ovidio Sabater i Agueda Isabel Martí, Àngel Jovaní i María Pilar Adell, Manuel Monfort i Emérita Carmen Ibáñez, Antonio Ruiz i Andrea Sabater, Lauro Sangüesa i Aurea Sabater, Francisco Ortí i Joaquina Guimerà, Francisco Boix i Felicidad Encarnación Meseguer, Julio Sabater i Elvira García, Raul Boix i María Soledad Milián, Manuel Pitarch i Rosalía Mestre, José Pompilio Sebastià i Maria Dolores Isach, Faustino Carceller i Teresa Carceller, i Manuel Izquierdo i Amparo Gisbert.