Morella celebra Carnestoltes el 4 i 5 de març

331
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella
Festa, color i disfresses omplin els carrers de la ciutat de gent per a gaudir d’un Carnestoltes diferent

Morella presenta les activitats per al Carnestoltes del cap de setmana del 4 i 5 de març. La festa de les disfresses de la ciutat és característica pel bon humor que se respira al carrer amb centenars de persones disfressades a la desfilada principal. Així, el Carnestoltes és una de les dates assenyalades al calendari festiu amb més participació de morellans i visitants.

El Carnestoltes de Morella està pensat per a que grans i menuts puguin gaudir de diferents activitats. A més, “aquesta festa s’ha convertit en un cap de setmana amb molta participació. Tant gent del poble com visitants s’animen cada any a disfressar-se i omplir d’humor i color els nostres carrers” apunta la regidora de Festes, Rocío Querol. A més, l’ajuntament compta amb tots els públics i “hem organitzat activitats per a que tot el món pugui gaudir del Carnestoltes de Morella” destaca també Rocío.

El dissabte 4 de març comença el Carnestoltes amb la desfilada de disfresses infantil que comença a les 16.30 a la Plaça Colón. Aquesta es dirigeix cap a l’Espai Firal on finalitza i hi haurà inflables per a que els més menuts juguen i xocolatada. A les 20.00 hores des de Sant Miquel ix la desfilada de disfresses ‘sènior’ amb direcció a la Plaça. A continuació, a les 00.30 hores hi ha actuació musical de l’orquestra Tranze. Finalment, el diumenge es projecta la pel·lícula Trolls a les 19.00 hores al Teatre Municipal.